Noć knjige 2020. * Virtualna večer poezije

MJESTO:
Dva istarska sela,
Barboj 37, Umag, 52470

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2020 u 19:00
Kraj programa: 23.04.2020 u 20:00

RADNJA:

Pjesnikinja Maja Klarić i glazbenik Vladimir Kuzman održat će zajednički nastup povodom ovogodišnje Noći knjige. Večer poezije uz glazbenu pratnju odvijat će se preko programa Zoom i dobrodošli su svi zainteresirani posjetitelji.

Ovog puta na večer poezije ne morate odlaziti u knjižaru ili kafić, ona dolazi direktno k vama. Ne morate navlačiti cipele ni kaput, budite u svom najopuštenijem kućnom izdanju – zavalite se u naslonjač, donesite si omiljeno piće i prepustite se glazbi i stihovima izvedenima na dvije različite lokacije u isto vrijeme, u istarskim selima Barboj i Smilovići…. Maja Klarić (Barboj) čitat će pjesme iz svoje tri zbirke putopisne poezije te će na taj način slušatelje odvesti do dalekih zemalja trenutačno nedostupnih svima onima koji vole putovanja. Također će pročitati i nekoliko novih pjesama iz zbirke koju će do kraja godine objaviti izdavačka kuća Sandorf. Čitanje će na gitari sinkronizirano pratiti Vladimir Kuzman (Smilovići) koji će na kraju izvesti nekoliko skladbi.

Za vrijeme čitanja i sviranja umjetnici će čuti svaki vaš pljesak, uzdah, smijeh jer ćete zahvaljujući platformi Zoom koja će ugostiti događanje biti direktno uključeni u program. Bit će to kao da ste tamo gdje najviše želite biti nakon više od mjesec dana izolacije – u dobrom društvu.

Čitanje će se održati u četvrtak 23. travnja s početkom u 19 sati, ulaz je besplatan, ali je potrebno najaviti svoj dolazak na fotopoetika@gmail.com kako bi dobili pripadajuću poveznicu za sastanak.

SUDJELUJU:
Maja Klarić, poezija, Vladimir Kuzman, gitara